Residence Ambassador

Általános műszaki ismertető

Az ingatlanon elhelyezkedő mindkét épületben szintenként egy lakás van kialakítva, melyek "emeltszintű szerke-zetkész" állapotban kerülnek értéke-sítésre. Az épületek saját lifttel és terem-garázzsal rendelkeznek, utóbbihoz közvetlen belső kapcsolattal lehet eljutni.

A 2460 m2-es területű parkosított kert automatikus öntöző-rendszerrel gondozható. A bejáratnál videós kaputelefon és távirányítós beléptető rendszer nyújt fokozott biztonságot. A garázsok Hörmann-féle szekcionált motoros kapukkal vannak felszerelve. A közös tereket és lépcsőházakat gránitburkolat fedi. Az épületeken belüli kényelmes közlekedést a Thyssen Krupp „SPIRIT” típusú hatszemélyes, csendes üzemelésű személyfelvonói biztosítják.

Hűtés-fűtést és melegvizet a REMEHA QUINTA típusú kondenzációs kazán szolgáltatja. A fűtés a helyiségek funkcióját figyelembe véve radiátoros, illetve padlófűtéses és mennyezeti kiépítésű. A kiegészítő mennyezeti fűtés nyáron teljes hűtési feladatot lát el amely a legújabb technológiát alkalmazó CIAT EJAH folyadékhűtőgép használatával sugárzó hűtést biztosítva kellemes és természetes hőérzetet nyújt. A hűtés és fűtés helyiségenként szabályozható. A víz-, gáz- és elektromos áramhasználat egyedi órákkal mérhető.


Lakásonként 3 x 20 A elektomos ellátás biztosított.

Minden apartmanban kaputelefon van. A TV-hez, telefonhoz, internethozzáféréshez és a riasztóhoz szükséges kábelek beszerelése, valamint a csillár és fali-lámpa csatlakozások optimális kialakítása megtörtént.

A vizes helyiségekben a lefolyók, szaniterek és háztartási gépek kiállásai beépítésre kerültek. A kamrákban és fürdőszobákban szellőzők vannak elhelyezve.

A kandallók igény szerinti kiépítését előre beszerelt kémények teszik lehetővé.

A Hofstädter cég gyártja és építi be a külső nyílászárókat. Nagy gondot fordítunk az épületek jellegének megőrzésére. A kiváló minőségű faszerkezetű nyílászárók külső aluminium védőburkolata garantálja a hosszú élettartamot és a gondtalan karbantartást. Minden ablak és teraszajtó 4-16-4 mm rétegfelépítésű, négy évszakos hő- és fokozott hangszigetelést nyújtó biztonsági üvegezéssel készült. A II. számú épület nyílászárói motorizált aluredőnyökkel felszereltek. A bejárati ajtók ötpontos biztonsági zárral rendelkeznek és a MABISZ minősítésnek megfelelnek.

A két épület építészeti adottsága miatt némileg különböző szerkezeti rendszerben épült.

Az itt megadott információkon kívül az ingatlanok teljeskörű, részletes műszaki leírása az érdeklődők rendelkezésére áll.